Kategorier
Massage

Jobbet i Stockholm har företagsmassage

Företag behöver erbjuda bra förmåner för att locka personal och behålla dem. Att locka med företagsmassage när man anställer i Stockholm är ett genialiskt drag.

Anna hade en bra utbildning och visste att när hon flyttade till Stockholm skulle hon kunna välja och vraka mellan olika jobb. Därför hade hon bestämt sig för att förutom lön, och givetvis val av de bästa företagen, välja de som har de bästa förmånerna. Nu satt hon vid datorn och tittade igenom platsannonser hon sparat ner tidigare under dagen.

De intressanta företagen skickar hon en ansökan till och efter att ha väntat i någon vecka har hon börjat gå på anställningsintervjuer. Alla företag är bra men många erbjuder någon form av friskvård. Men ett företag sticker ut lite extra då de har hyrt in ett företag som gör företagsmassage hos dem tre dagar i veckan och man får boka in sig upp till en gång i veckan.

Fantastisk företagsmassage

Anna hade varit noga med att fråga om företagsmassagen på kontoret i Stockholm. Trots att hon trott att tryckfelsnisse varit framme visade det sig att de faktiskt hade företagsmassage varje vecka. I kombination med bra arbetsförhållanden, trevligt bemötande och väldigt bra lön fanns det inget att fundera på, tänkte hon efter mötet och log stort.

Bara några dagar senare hade mobilen ringt och hon fick veta att jobbet var hennes. Redan första dagen skrev hon upp sig på en massagetid följande dag. Hon lyckades till och med få den sista tiden på dagen. Perfekt, den rutinen kunde hon lätt vänja sig vid att följa varje vecka i lång tid framöver. Bättre förmån kunde hon inte få.

Se mer här www.företagsmassagestockholm.com.