Om oss

Spelar utseendet någon roll? Vi är medvetna om att en sida som ska handla om skönhet kan vara provocerande för många. Men, vi är samtidigt också medvetna om att alla vill se så bra ut som möjligt – men att många inte vet hur de tar fram sina bästa sidor.

Det är exakt det som den här sidan kommer att handla om. Vi skriver inte om supermodeller – vi skriver om vanliga personer och vänder oss till folk i allmänhet. Både kvinnor och män kommer att få värdefulla tips om hur man kan nå det bästa hos sig själv. Vilken makeup är bäst, hur lägger man en makeup inför en fest, vilka frisyrer passar olika ansiktsformer, hur agerar man om man börjar tappa hår och vilka olika skönhetsingrepp- och behandlingar fungerar egentligen?

Vi kommer även att fokusera på hälsan. Svensken idag rör sig mindre och äter sämre. Det är ett dystert faktum som kommer att bära enorma kostnader för samhället i framtiden. Ännu dystrare blir det om man även tänker på att det kryper längre ner i åldrarna. Barn idag idrottar inte på samma sätt som förr och i kombination med att maten också blir sämre så handlar det om tickande bomber. Vi vill hindra dessa från att detonera!

Med konkreta tips om träning, om olika träningsformer och om motion som går att göra både i hemmet och på arbetsplatsen vill vi återigen få rörelse att bli ett naturligt inslag i vardagen. Vi kommer även att visa upp nyttig kost som är enkel att laga och som inte kostar så mycket pengar. Vi vill bidra till ett både nyttigare och vackrare samhälle. Välkommen!